Na valse aangifte ex heeft Frans zijn kinderen nooit meer gesproken…

Facebooktwitterlinkedinmail

IN ERE HERSTELD, MAAR ALLES KWIJT

Breda – Frans (49) kreeg eerherstel voor de valse aangifte van verkrachting die zijn ex-partner 7 jaar geleden tegen hem deed. Maar verloor wel zijn dierbaarste bezit: zijn twee kinderen. De zoveelste rechter oordeelt over een week opnieuw over een omgangsregeling, maar hij verwacht er weinig van. “Mijn ex heeft mijn kinderen gebrainwasht, ze willen me niet meer zien.” Lees verder ….

bron: Artikel in aD van 3 april 2013 –  door Eefje Oomen

1 gedachte op “Na valse aangifte ex heeft Frans zijn kinderen nooit meer gesproken…

  1. Mijn ex deed ook vals aangifte MR H Y Nelemans, ik werd door 10 politie agenten klem gereden en mishandeld, en 18 uur vastgezet mijn vriend die erbij was werd niet eens gehoord. langs bij mijn ex gegaan met een dictafoon of dit het beste was wat ze kon, vals aangifte doen, waarop ik vroeg of ik haar bedreigd had en zij antwoorde nee. op tape politie doet niets, 8 keer aangifte tegen haar gedaan, OM doet niets, 16 keer aangehouden en alcohol controle, klacht aangetekend gedaan bij de politie te Alkmaar, en eindelijk rust.
    als je vrouw bent hoofd juridische afdeling van Zaandam. kan je alles doen, zelfs de raad van kinderbescherming slaat het advies van het omgangshuis, de kinderen moeten elke week hun vader zien in de wind. de rechtbanken verslaan het niet eens in de notulen ( drie vrouwelijke rechters, lekker objectief ) en de uitspraak 20 dagen in het jaar 7 uur en vaders haalt op en brengt terug. 7 jaar later de verrekening in het samenlevingscontract , vrouwelijke rechter, rekent u er maar niet op, weer een paar ton armer en een schuld van een ton.

    uitspraak komt nog, diefstal door een MR word gelegaliseerd door de rechters.

    groeten Peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.