Blog van start

Facebooktwitterlinkedinmail

Ons blog is een feit!

Hier willen wij onze ervaringen delen met iedereen die meer wil weten over de gevolgen van valse aangiften na een scheiding en alles wat daarmee samenhangt. En dat is veel meer dan je op het eerste gezicht zou denken. Politie en justitie zullen regelmatig in onze blogposts voorbij komen. Zij hebben in deze zaak grote fouten gemaakt maar blijven zich inspannen om alles in de doofpot te houden, tot aan het allerhoogste niveau toe overigens! Maar ook de advocatuur, hulpverleners, door de overheid aangestelde adviseurs, mediators en commissies, het AMK, de Raad voor de Kinderbescherming, de LEBZ en last but not least de rechtelijke macht en met name de sector familierecht, zullen in relatie tot onze ervaringen kritisch onder de loep worden genomen.

Als je hier niet zelf mee te maken hebt, kun je je nauwelijks voorstellen hoe beroerd het er in Nederland aan toe gaat. Veel zaken zijn gewoon niet of slecht geregeld. Je recht halen nadat je vals bent beschuldigd, je bent vrijgesproken en zelfs nadat is vastgesteld dat politie en in het bijzonder justitie grote fouten hebben gemaakt, is nauwelijks mogelijk. Weer in contact komen met je kinderen, die je door diezelfde fouten bij justitie al jaren niet meer hebt gezien, is haast onbegonnen werk…

Er is in onze ogen heel veel mis in dit land. Ons doel is om aandacht te krijgen voor de problematiek en de maatschappelijke en politieke discussie op gang te brengen. Zo hopen we een bijdrage te kunnen leveren aan veranderingen en te voorkomen dat anderen hetzelfde moeten meemaken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.